Прочетете за 3 мин 07 дек. 2023

Как да носите пухено яке?

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Във всеки гардероб има различни дамски якета. Някои модели, заради актуалните тенденции, са бестселъри. Сред тях са например коженото рамо или дънковата катана. Те са класика в продължение на години. Същото важи и когато става въпрос за топлите зимни якета. Пухеното яке завършва стила за студеното време. Не сте сигурни с какво да го съчетаете? Не забравяйте да разгледате нашето модно вдъхновение.

Как да носите пухено яке?

Дамските зимни якета се предлагат в къси и дълги стилове. По-голямата част от тях се отличават с впечатляващо ватиране. Топлите продукти са с пълнеж от синтетични материали или естествен пух и пера. По форма са спортни, въпреки че всъщност се съчетават с различни стилове. Дамското пухено яке не само ви държи топло, но и придава непринуденост на стила ви.

Пухеното яке изглежда чудесно в дует с елегантен комплект дрехи, както и с небрежна класика. Препоръчително е да заложите на контраст, т.е. на бохо рокля, ретро камбанка или мини пола. Тези видове дамски зимни якета ще бъдат в основата на много комбинации. Те обичат компанията на деним, кожа, плътни плетива, кожа, както и на фина коприна и шикозно кадифе.

Стайлинг на бяло пухено яке

Бялото пухено яке е освежаващо заради светлия си тон. Тази връхна дреха е възхитителна, когато се съчетава с черно, както и когато се комбинира със сладки пастелни цветове или, перверзно, със силни тонове. Нещо повече, то ще бъде идеалният фон за десени. От друга страна, бежовото пухено яке озарява ежедневната визия. Късият модел се съчетава добре с панталони с висока талия и момичешки рокли. По-дългата кройка, наподобяваща палто, е идеална за студените дни. Под него ще има например костюм, флорална макси рокля или кожени къси панталони. Лекото пухено яке може да преобрази стайлинга ви, дори когато се базира на вечните основни елементи. Гарантирано ще бъде чудесен заместител на тъмните връхни дрехи.

Стайлинг на черно пухено яке

Черното пухено яке стилизира почти всички. Тъмният цвят плюс правата кройка създават една много универсална връхна дреха. То ще бъде приглушен фон както на ежедневни, така и на официални тоалети. От друга страна, по-ефектната кройка ще „играе“ добре в монохромна обща визия, както и в дует с горещите хитове на сезона, но този вариант е само за смели жени. Такива дамски пухени якета дори с потници изглеждат ефектно, така че не им трябва много, за да впечатлят. По-тъмните модели ще бъдат по-топла алтернатива на рамонетките с рокерско излъчване.

Късо пухено яке със стил

Късото пухено яке е също толкова интересна модна алтернатива. Тази кройка е много по-практична от мидито, защото приляга на фигурата на всяка жена. Моделът с дължина до бедрата е подходящ за всички, докато много по-късият не само разкрива много, но и не дава толкова топлина, освен ако долната част не е силно изградена. Така че си струва да обмислите дали да изберете удобството или дизайна. Класиката винаги е на мода, а освен това по-дългата форма до талията ефективно ще ви предпази от студа.

Едно нещо е сигурно, късото пухено яке ще накара стила да изпъкне. То е добро решение за тесни и широки панталони, както и за поли, независимо от тяхната дължина. Пухените облекла са абсолютен хит от няколко сезона насам. Почитателите на модата избират силни нюанси или необичайни кройки с моден привкус. Лакираните и лъскави връхни дрехи са много модерни, докато матовите ще са по-практични. Изцяло от вас зависи кой тип ще носите!

Прочетете още статии