Прочетете за 3 мин 23 ное. 2023

Как да украсите масата си за парти?

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Често организираме случайни партита. Декорациите са важен елемент от тях, тъй като гарантират подходящото настроение.

Как да украсите маса за парти? Не сте сигурни? Разгледайте нашите идеи!

Как да подредите добре масата за парти?

Подреждането на масата за парти понякога може да се окаже предизвикателство поради множеството елементи. Трябва да имате предвид съдовете за хранене, приборите за хранене, салфетките и декоративните детайли, които ще придадат характер на цялото. Подредбата може да изглежда разнообразна, но умереността е важна, тъй като претрупаният плот изглежда зле. Цветята трябва да завършват на нивото на очите, а другите аксесоари трябва да впечатляват не само с дизайн, но преди всичко с функционалност.

Добре е декорацията на масата за домашно парти да се свързва пряко с интериора. Търсите ли нещо многофункционално? Пресните плодове и печените изделия са идеална декорация, както и интересно сгънатите салфетки. В зависимост от сезона използвайте различни сезонни продукти, сменяйте покривките и поставяйте свещи, които винаги ще осигуряват настроение. Как да подредите хубаво масата за парти? Заложете на метални, стъклени и огледални акценти, тъй като те са изключително шикозни, а естествените предмети като шишарки, цветя и мъх подчертават идиличната атмосфера.

Как да подредите масата за парти?

Чудите се как да подредите масата за парти? Поставете покривка за маса или покривка за маса върху плота. За необичайна аранжировка можете небрежно да хвърлите още една част в контрастен цвят, например отсреща. Поставете подложки или салфетки отгоре или направо изберете съдове. Как украсявате масата за парти? С вази, свещници, чинии и подноси. Ще допълните празничните и ежедневните композиции преди всичко с малки детайли. Забележителните пръстени за салфетки или причудливата каничка за вода ще бъдат интересен завършек. Сервирането на закуски върху дървена дъска е друга чудесна идея, както и сервирането на пица върху специален камък. Понякога само смяната на подложките и съдовете дава съвсем различен ефект дори върху обикновена бяла покривка. Не забравяйте, че украсата на масата за домашно парти трябва задължително да съответства на официалността на събитието.

Как да украсите маса за парти?

Декорацията на масата за домашно парти съвсем не е задължително да бъде пищна, за да зарадва гостите ви. Бялата покривка изглежда красиво, когато е украсена само с цветен букет цветя, поставен в стъклена ваза. Контрастните салфетки ще придадат пищност също толкова, колкото и свещниците с интересна форма или светещите лампички, прибрани във висока кристална купа.

Допълнете подредбата на масата за партито с празнични сувенири или подаръци от природата, като например изсушени розови листенца. За празниците изберете да украсите масата с коледна украса. За темата изберете например цветове, материали или декорации, свързани с повода. Важно е да бъдете последователни в тези дейности.

Прочетете още статии