Прочетете за 4 мин 29 апр. 2024

Комфортът е на първо място. Дънки с широки крачоли в центъра на вниманието

Автор: Maria
Прочети го за 4 минути

От известно време насам широките панталони доминират в колекциите на големите модни къщи над панталоните тип „тръба“. Те са удобен вариант, който повишава нивото на стила и същевременно прави силно впечатление. Как да носите широки панталони? Не пропускайте да разгледате нашите идеи за модна визия!

В тази статия ще разберете:

1. Какви дънки с широки крачоли са на мода,

2. Как да стилизираме широките панталони,

3. Какво да носите с широки дънки,

4. Какви обувки си подхождат с панталони с широки крачоли.

Панталони с широк крачол. Удобен и стилен избор за ежедневието

Панталоните с широк крачол не изчезват от списъка на топ тенденциите вече няколко сезона. Напротив, те вече са придобили статут на хит. Нищо чудно, тъй като свободният подгъв е изключително удобен и най-вече помага да се скрият всички несъвършенства в долната част на тялото. Това предложение изненадва със своето разнообразие и универсалност.

Моделите с по-широки крачоли могат да се носят независимо от сезона. Важно е да се отбележи, че са популярни панталони тип „камбана“, „палацо“, „слим“, „торбести“ и „кюлоти“, така че всяка жена ще намери идеалната кройка за себе си. В общи линии всички кройки ще намерят място в ежедневния стил, включително шикозни стилове като дамски панталони от плат. Те ще бъдат идеалното допълнение към вечните основни дрехи, както и към горещите тенденции на сезона.

Дънки с широки крачоли – различни модели и стилове

Панталоните с широки крачоли могат да бъдат дълги или къси, както и с по-голям или по-малък размер. Тенденцията явно се връща към 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век: Бермудите са абсолютен хит това лято, както и разкроените палацота с цяла дължина. Те ефективно ще скрият по-обемните бедра, докато по-високата талия ще подчертае обиколката на тялото. По-небрежни са торбестите дънки с широки крачоли и по-ниска височина. Интересен вариант със сигурност е подковообразната кройка, която се откроява само от бедрата надолу. Заслужават внимание и видовете костюми със стрелички и бойните панталони с много джобове.

Кожените панталони с широки крачоли са по-малко чувствени от тези с тесни крачоли, но вариантът с пайети ще подобри всяка визия, не само тази за излизане. Множеството модели гарантират, че всяка жена може да опита да смени панталона си с по-свободна долна част и да се чувства добре от тази тенденция.

Дънките с широки крачоли – класика с модерен привкус

Дънките с широки крачоли са пълна противоположност на скъсените дънки, които са със стегната кройка. Камбанки, торбички, подкови, широки крачоли – това са фаворитите. Има много различни стилове, но всички те добавят отличителен акцент към визията, така че е добре останалото да бъде минималистично. Ежедневните неща ще бъдат чудесен фон за oversize панталоните, както и горещите хитове.

Дънките с широки крачоли ще се харесат както на втален, така и на свободен топ. Създаването на монохромна визия е популярна тенденция, но е важно цветовата гама на денима да е хармонична. Какви обувки подхождат на широките панталони? Спортни маратонки, балеринки, ботуши, ботуши за сняг, джапанки, сандали – вариантите са много. Не са много хората, които избират да носят ботуши, което е жалко, защото ботушите с горна част от чорап са идеалният аксесоар. Можете дори да носите високи ботуши отдолу, тъй като обемният крачол ще ги прикрие добре, въпреки че те изглеждат също толкова добре, носени в обувките.

Панталони с широки крачоли – стилове и идеи за модерни комбинации

Панталоните с широки крачоли ни дават много възможности за стил. Те изглеждат чудесно с елегантна риза и сако, както и със спортни блузи и всякакви видове пуловери. Късият топ добавя дръзка нотка, а бодито – още повече пищност. Модерна комбинация е свободната визия, съчетаваща две по-широки части. Това може да изглежда тежко, така че добавете женствен щрих с токчета или колан.

Стиловете с широки панталони могат да фокусират цялото внимание върху модерната долна част. Какво да носите с този поразителен стил? Панталоните ще се харесат на минималистичния бас, както и на шикозни, прилепнали блузи, вълнени, но плътни пуловери и тесни топове.

Дали панталоните с широки крачоли са избор за всеки?

Доста хора се чудят дали могат да носят панталони с широки крачоли. За това допринасят кройката, аксесоарите, цветовата гама и другите дрехи, които допълват визията. Камбаните удължават краката, а паласките придават женственост на фигурата.

За съжаление, широките панталони могат да загрозят ниските хора. В този случай е най-добре да добавите обувки на ток, например токчета, или да изберете малко по-тясна, права кройка. Общата визия също е добър начин да избегнете оптически по-късия силует. По-високите жени могат да носят кюлоти и други по-къси кройки, докато по-ниските жени трябва да избират кройки с висока талия, за да балансират пропорциите на тялото си.

Прочетете още статии