Прочетете за 3 мин 09 ное. 2023

Модна история за съвременната жена. Answear.LAB с новата колекция Focused and Fabulous.

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Животът на жените в съвременния свят е динамичен и интензивен. Ние сме в непрестанно преследване на кариера, реализиране на мечти и стремеж към чувство за удовлетворение, като често се противопоставяме на очакванията на обществото.

Answear.LAB подчертава с новата колекция Focused and Fabulous, че всяка жена се нуждае от момент в живота си, в който да спре, да се вслуша във вътрешния си глас и да се погрижи за собствените си нужди – също и за модните.

Майка, съпруга, приятелка, шефка, колежка – жените изпълняват много роли едновременно в ежедневието си. В бързината на задълженията си те невинаги се сещат да отделят момент, за да си поемат дъх и да започнат да се наслаждават на ежедневието. В най-новата колекция – Focused and Fabulous – Answear.LAB подчертава колко важно е в живота на всяка жена да има момент, в който да спре, да си почине от ежедневното бързане и да се съсредоточи изцяло върху себе си. Модата играе не малка роля в този процес.

– В тоалетите на Answear.LAB жените могат да се почувстват като на моден подиум, независимо дали прекарват времето си у дома, изпълняват професионалните си задължения в офиса или се отдават на любимите си занимания. Искаме да ги придружаваме в създаването на техния собствен, уникален стил, за да могат да черпят енергия от тези лични срещи с модата, която по-късно да дадат на света – казва Агнешка Пручник, директор на марката Answear.LAB.

В кулминационната имиджова сесия за колекцията Focused and Fabulous участва Камила Щавинска, харизматичен модел, който покорява модните подиуми на най-известните световни дизайнери. Сесията за снимки е придружена и от видеоклип, в който Камила Щавинска води зрителя през разказ за най-новата колекция. Във видеото стайлингът на колекцията Focused and Fabulous се преплита с категоричен разказ за женствеността.

– Изплетохме история за съвременната жена, която осъзнава своите силни и слаби страни. Примирена с живота, удовлетворена и фокусирана върху това, което е най-важно за нея – добавя Агнешка Пручник.

Съсредоточена и страхотна: Завръщането на тенденциите от 90-те години на миналия век

Focused and Fabulous е посветена на женствените кройки, базирани на световните тенденции. Колекцията включва класически палта, имитация на дълги кожени палта в бежово и кафяво. Роклите с флорални принтове и деколтета без рамене играят основна роля както при дневното, така и при вечерното облекло. Освен това се предлагат ризи с вързан колан, модерни горещи панталони, елегантни панталони с разкроени крачоли и вечни модели с прави крака.

Цветовете на колекцията са предимно комбинация от червено и черно. Сливането на цветовете, характерно за 90-те години на миналия век, доскоро се приемаше за даденост. Сега то е на върха на тазгодишните модни тенденции. Както и червената тотална визия, стилизирана в различни облици – рокля и сако, дамски костюм или гащеризон. Водещ мотив на декоративните детайли и щампи е цветето роза. Някои от моделите са вдъхновени от цветовете на парижката градина. Други се появяват върху дрехите в линеен рисунък.

Материите включват кожа и имитация на кожа, материи със сатенен гланц и приятни на допир пуловерни плетива за топлина през студените есенни и зимни дни. Завършването на визията „Фокусирани и страхотни“ е с ефектни бижута. Привличащи вниманието обеци, големи пръстени с флорални мотиви и панделки, завързани под врата, са само част от предложенията на Answear.LAB.

Прочетете още статии