Прочетете за 4 мин 12 дек. 2023

Празнувайте всичко. Наслаждавайте се на специални моменти във вашия стил

Автор: Maria
Прочети го за 4 минути

Answear.LAB представя новата колекция Celebrate Everything, която е идеална за всеки повод.

Тя е вдъхновена от жената, която иска да се чувства красива и уникална във всеки стайлинг, който избере за себе си. – Според съвета на Коко Шанел: Винаги изглеждайте така, сякаш ще срещнете любовта на живота си или най-големия си враг – подчертава Агнешка Пручник, директор на марката Answear.LAB.

Световни тенденции в колекцията Celebrate Everything

Колекцията Celebrate Everything се ражда от убеждението, че можем да празнуваме специалните поводи в свой собствен стил. В крайна сметка всяка жена може да се облича вдъхновяващо и красиво, независимо от повода. А също така да празнува живота, моментите и да цени взаимоотношенията.

Колекцията Celebrate Everything включва вечерни облекла. Те се отнасят до тенденциите на настоящия сезон. Една такава тенденция е power dressing, въведена в света на модата от Ив Сен Лоран. Дизайнерът искаше жените да се чувстват също толкова удобно в дрехите, колкото и мъжете.

Мощното обличане също така подчертава, че увереността в себе си е ключов елемент на стила. Ето защо костюмите – модели с намалени рамене или пайети с подчертана талия – играят важна роля във вечерните предложения на Answear.LAB. Освен това тенденцията за черно върху черно, ефектни бижута, не толкова класически и стилове от 90-те години е видимо вдъхновение.

Феноменални стилове за всеки важен повод

Да се обличаме за всеки повод така, както искаме – убеждава марката Answear.LAB. Ето защо в колекцията, освен костюмите, не можеха да липсват и роклите, които традиционно се свързват с излизането навън.

Интересни предложения са стилизациите с драперии отпред и закопчаването с множество златни копчета. Има и миди рокли с прорези отпред, корсетни топове и буфан ръкави, които се спускат до китките. Също толкова феноменална е прилепналата рокля на тънки презрамки с дълъг, чувствен отвор. Заслужава да се отбележи и макси роклята с тръба с ефектни ресни на гърба.

– Искаме жените да се чувстват уверени и ентусиазирани да създадат свой собствен уникален стил, който ще се превърне в отражение на индивидуалността и вътрешната сила“, подчертава Агнешка Пручник.

Вдъхновяващи детайли

Самоуверената жена не обича да прави компромиси, но и не се страхува да експериментира с различни стилове. Тя може да съчетава класически и модерни елементи, за да създава уникални комбинации. Перфектна основа за такъв тоалет е комплект, състоящ се от риза с колан, вързан на панделка. Можете да изберете и миди пола с дълъг страничен разрез.

В колекцията Celebrate Everything има място и за разчупване на тоалета с оригинални аксесоари. Например с обувки в различни стилове: от стилето с остри пръсти до по-тежки ботуши. Изразителните бижута са съществена част от стайлинга. Проблясъци на доброто карнавално забавление могат да се видят и в различните форми на украсата. Бастунчетата, перата и мотивът на цветето роза са само някои от тях.

В цветовата гама на вечерните визии преобладават класическите цветове – черно и бяло с примес на елегантен блясък. Материалите включват пайети, велур, нагънат шифон, преувеличени текстури с метални нишки и видима кожа.

Прочетете още статии