Прочетете за 3 мин 22 дек. 2023

Стайлинг за новогодишната нощ на 2023 г: Как да се облечем за най-важната вечер в годината?

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Бляскава рокля, елегантен костюм или блестяща комбинация от пола и блуза с пайети?

Какъвто и начин да изберете да прекарате новогодишната нощ, уверете се, че имате облекло, което ви кара да се чувствате невероятно и удобно. Изберете тоалети за новогодишната нощ на 2023 г. въз основа на световните тенденции с Answear.LAB.

Стайлингът за новогодишната нощ на 2023 г. не е свързан само с блясъка на пайети, метални материали и камъни. Този сезон водещи са приглушените цветове, силовият дрескод под формата на костюми, семплите и стилни рокли с пера в стила на „Великият Гетсби“. Освен това удобството и непринудеността играят огромна роля сред визиите в новогодишната нощ.

Новогодишна нощ 2023 в бляскаво макси

Отивате ли на новогодишен бал? Или може би ще се забавлявате с приятели на по-интимно, но също толкова елегантно място. Независимо от това къде ще прекарате новогодишната нощ, имате възможност да се представите в малко по-различна визия от тази, която правите всеки ден.

Празничната визия в новогодишната нощ може да се постигне с вечерна рокля. Украсена с пайети, кристали и блестящи аксесоари, роклята ще привлече вниманието на всички гости. Особено впечатляващ ще бъде подчертаващият фигурата модел с присмехулно деколте. Това ще ви накара да се почувствате специални.

За почитателите на класическата елегантност препоръчваме макси рокля в бляскав стил от колекцията Answear LAB. Творението се отличава с дълги ръкави, декорирани с ресни, половин рокличка и страничен разрез. Деликатната и приятна на допир материя на роклята ще ви осигури комфорт в новогодишната нощ.

Отпразнувайте новогодишната нощ в малка черна рокля

Новогодишната нощ на 2023 г. е най-добрата възможност през годината да блеснете от глава до пети. Плъзгаща се рокля с тънки презрамки и класическо заострено деколте е идеалният начин да създадете блестяща визия с пайети. Когато избирате слип роклята, ограничете се в избора си на аксесоари. Заложете на ненатрапчива черна чанта и класически токчета, за да не засенчите цялата визия.

Но не се притеснявайте, ако пайетите не са вашето нещо. Ще изглеждате също толкова красиво и в по-малко богато украсена рокля. Пример за такова творение е модел от колекцията на Answear.LAB, изработен от тъкан със сатенена плетка. Вталената кройка и модерните този сезон ръкави от черна мрежа ще придадат на стайлинга подчертан характер.

Костюм за специални поводи

Новогодишната нощ на 2023 г. не е просто възможност да облечете уникална рокля. Този сезон заложете на power dressing – тенденция, която изразява независимостта и силата на жените чрез двуредни сака и костюми с подчертани рамене.

Power dressing ще ви накара да изглеждате стилно. Изберете обикновен трикотажен костюм с декоративни златни копчета. Късото сако и разширените крачоли на панталона оптически издължават и изтъняват фигурата ви.

Предпочитате да изглеждате по-подготвени за парти? Облечете костюм с пайети. По-дългото сако с връзка на талията е идеално за почти всяка форма на тялото. Широките блестящи панталони от брокат придават лекота на цялата визия.

Не забравяйте, че можете да съчетавате всеки комплект. Ако искате да създадете енергичен стил на обличане, но все пак да запазите женствеността и чувствеността си, заложете на свободно сако и го комбинирайте с по-прилепнали елементи. Подчертайте фигурата си с брокатена мини пола или прилепнал корсет. Това е идеалният вариант за парти облекло.

Прочетете още статии