Прочетете за 3 мин 02 мар. 2024

Пролетно модно вдъхновение от колекцията Sisterhood Treasure

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Пролетта е време за промени, включително и в гардероба ви. Търсите ли нови форми, цветове и материали, които ще ви вдъхнат увереност и ще освежат стила ви? Разгледайте пролетните вдъхновения за 2024 г. от марката Answear.LAB.

Март е идеалното време да завършите пролетната си визия. По-топлите, слънчеви дни ви мотивират да промените отделни елементи от гардероба си и да потърсите тоалети, които отговарят на личния ви стил и актуалните тенденции. С новата специална колекция Sisterhood Treasure от Answear.LAB ще създадете перфектния тоалет за пролетта.

„Power dressing“

Тенденцията, която завладя света на модата през 2023 г. и превзе 2024 г., е power dressing. Това е стил, който произхожда от мъжкия гардероб и се свързва с консервативни елементи на облеклото. Той най-често включва сака с широки рамене, костюми, миди поли и ризи. В цветовата гама на дрескода преобладават приглушените цветове, като преобладават черното, тъмносиньото, сивото и бялото.

Ролята на „power dressing“ е да поддържа самочувствието и увереността на жените. Стилът ще отговори на изискванията на всички, които искат да си придадат вътрешна сила чрез облеклото си. Носете добре скроен костюм, комбинирайте огромно сако с елегантен панталон с широки крачоли или изберете макси рокля, която е съобразена с фигурата ви и подчертава предимствата ви. Power dressing е стил, който се изразява и в качествените материали за дрехи. В материи като памук, коприна, кожа или вискоза ще се чувствате силни и уверени.

Вдъхновения за пролетта на 2024 г: Приглушено бежово и енергично червено

Модерните цветове за следващия сезон са истински пролетни вдъхновения. Енергичното червено е твърдо на мода, както като елемент от стайлинга, така и в цялостната визия. Творенията „изцяло в червено“ се появяват на модните подиуми, но също така се носят с нетърпение от знаменитостите и любителите на модата. Ако искате да следвате стъпките им, избирайте стилове в един нюанс на червеното и бъдете последователни. Можете да разчупите монохромната визия, като добавите ултрамодерни бежови аксесоари като класически помпи или чанта.

Червеното обича компанията на основните цветове. Съчетайте наситено червена дреха – пуловер, обувки, панталон или пола – с приглушени цветове през пролетта. Силните цветове изглеждат чудесно с гореспоменатото бежово, но също и с мръсно бяло или екру. Смесете смелото червено с приглушени цветове и със сигурност ще се откроите от тълпата.

Модерен минимализъм

След години на триумф на тенденциите, модата Y2K отстъпва място на модерния минимализъм. Затова пролетните вдъхновения са изчистените линии и небрежните кройки, в които силуетът ще изглежда елегантен, но небрежен. Панталоните с висока талия и крачоли, стигащи под обувката, са пример за тази форма. Долната част се съчетава добре със семпъл топ – изрязан топ, потник, класическа бяла и черна тениска и риза в подходящ цвят.

Минимализмът се откроява с класически кройки, така че не забравяйте да добавите към пролетните си вдъхновения овърсайз сако в бяло, бежово или черно. Докато сме на темата за простите форми, няма как да не споменем роклите. Два стила ще бъдат най-модерни през този сезон: късата мини рокля и вталена макси. И двете облекла трябва да имат лека структура, да обгръщат тялото, но да не ограничават движенията.

Вдъхновение за пролет 2024: модни аксесоари

Истинска революция витае във въздуха през пролетта. Балерините се завръщат на мода, особено ретро моделите в стил Мери Джейн, които съчетават удобство и елегантност. Освен това те са достатъчно стилни, универсални и елегантни, за да бъдат носени при много различни поводи. Лакираните балерини на ток са интересен вариант. Те правят силуета да изглежда малко по-тънък и придават лекота на стила. Тези обувки са задължителен вариант за всеки любител на последната мода.

Нови пролетни вдъхновения можете да откриете и в бижутата. Едни от най-модерните модели за предстоящия сезон ще бъдат тези, изработени от комбинация от злато и сребро. Те са идеалното допълнение към спокойни, приглушени тоалети. През пролетта ще триумфират суровите, индустриални верижки – ключови елементи в дизайна на колиета, гривни, но и обеци. В модните бижута ще търсим мотиви, препращащи към природата. Ще се търсят модели, украсени с шарки, намекващи за флората и фауната, както и такива с естествени камъни.

Прочетете още статии