Прочетете за 2 мин 24 авг. 2023

Viva Magenta, Glacier Blue или Infinite Black? Твоят цвят те вика по име! 

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

 Твоят личен цвят е дързък, темпераментен, вибриращ от енергия и пълен с живот. Той не се колебае да те извика по име и те призовава да изразиш себе си, за да постигнеш кристален моден образ заедно с Motorola и Answear.

Действай смело. Обърни посоката, смени ъгъла и демонстрирай стил с Мotorola razr 40 ultra, който идва не само с три смели цветови опции – Viva Magenta, Glacier Blue и Infinite Black, но и с безкрайно гъвкавия си флип джобен дизайн, най-големия и напълно функционален дисплей на флип телефон на пазара! Комбинацията от зашеметяващи функции, авангардни технологии и завладяващи дълбочини на маджентата, синьото и черното са твоят шанс за незабравим летен fashion statement и, разбира се, за пълноценно забавление.

 

Разгъващият се razr 40 ultra ти дава най-удобния ъгъл към всичко, което те вълнува – рецепти, докато готвиш; онлайн тренировки; видеочатове с приятели, преглед на модните находки и какво ли още не. Само с едно движение смартфонът се превръща в статив за зашеметяващи изображения и видеоклипове, и те предразполага да си направиш селфи със свободни ръце.

Колебаеш се кой цвят да избереш? Виж нашите три модни селекции – Viva Magenta, Glacier Bluе и Infinite Black, за да решиш със сигурност. Може би си пламенна личност, която флиртува с удоволствие и събира погледите в маджента? Или си ледено момиче с безупречен стил и афинитет към студената гама? Не изключваме шанса пред нас да стои и дигитална femme fatale в класическо черно. Ако се колебаеш, можеш да почерпиш образи и идеи от Антоанет Пепе, Андреа Банда Банда и Биляна Славейкова – Бибонс, които са част от модерния флип свят на Motorola и Answear.

Вдъхнови се, бъди смела и задай посоката на тенденциите!

Прочетете още статии