Прочетете за 4 мин 16 дек. 2022

Как да намериш перфектния подарък за Коледа 2022?

Автор: Maria
Прочети го за 4 минути

Месецът с най-много подаръци? Декември, разбира се! Разгледай нашите предложения за вдъхновяващи подаръци и избери нещо за себе си или за близките си.

Коледа е точно зад ъгъла и, както всяка година, сме изправени пред дилема: какви подаръци да подготвим за нашето семейство, приятели, роднини и познати? Предлагаме ви списък със стилни, оригинални и модерни подаръци за тазгодишната Коледа – надяваме се, че с тези съвети и вдъхновения ще откриете идеалния избор за вашите близки. А може би ще подарите нещо за себе си? Едно е сигурно – вдъхновение няма да ви липсва!

Практични и изобретателни

От години универсалните джаджи и аксесоари са сред най-добрите избори за коледни подаръци. Календар, часовник, зарядно за телефон, чаша – не позволявайте външният вид на обикновеността да ви заблуди. В най-простите решения се крие сила, допълнително подсилена от интересен дизайн. Ключовата дума тук е дизайн, който прави всеки артикул уникален.

В крак с тенденциите

Най-модерният коледен подарък за 2022 г.? Предвиждайки тенденциите, добър ход би било да заложите на артикули в нюанса на пурпура. Нека блясъкът на нежното лилаво се отразява в камъните на обеците, превърта се върху кожена чанта и се загнездва върху вълнени пуловери. Сред топ подаръците тази година са и артикули в стил Y2K – часовници с диаманти, велурени анцузи, колани с огромни, богато украсени катарами и малки чанти за рамо в пищни цветове. Естетиката от началото на века има както своите почитатели, така и своите противници, а подаръкът в този стил със сигурност ще спечели сърцата на хората от поколението Z, които определят тенденциите. Какво още си струва да вземете предвид, когато търсите перфектния подарък? Други топ подаръци за Коледа 2022 г. включват персонализирани бижута, които отговарят на тенденцията за дискретна елегантност, копринени аксесоари като шалове и ластици за коса, както и книги за мода – истории на дизайнери и престижни колекции, които са източник на вълнение, разширяват хоризонтите и просто изглеждат чудесно на рафта или масичката за кафе.

Изкуство и занаяти

За артистичните души изкуството никога не е излишно. То звучи в ушите им, заобикаля ги и прави всеки ден наситен с красота… Подаръкът с участието на изкуството ще допълни техния свят. Какъв ще бъде той? Тук вариантите са много, като в търсенето на перфектния подарък си струва да се ръководите от добра доза естетика и хармония. Нека репродукцията върху бележника да е възможно най-вярна, а албумът с творби на определен художник да пленява с качеството на хартията и перфектния подбор на изображенията. А защо да не изберете нещо по-„осезаемо“? Една настолна лампа със скулптурна композиция на преден план може би ще се превърне в началото на колекцията на нашия ценител.

Зимно настроение

Когато от началото на декември в слушалките ви звучи „Last Christmas“, на прозорците вече висят коледни лампички, а стаите са изпълнени с аромат на карамфил и портокали, нямате друг избор – коледният ви подарък също трябва да бъде в празнично-зимно настроение. За щастие дните на евтините пластмасови орнаменти отдавна отминаха и днес можете да очаровате любимия човек с наистина уникален подарък. Дървена орехотрошачка, украса от мъниста за коледна елха или съд със златен мотив за коледна елха са само някои от нашите предложения. Можете да се насочите и към коледната класика, като например пуловер или пижама с мотив на Дядо Коледа, коледни елхи или коледни захарни пръчки. Не на последно място, има и зимни аксесоари като гигантско надуваемо колело – алтернатива на шейната – за спускане по хълма, футуристични ботуши за сняг и алпийски вълнени пуловери.

Елфите в Answear опаковат подаръци! Добавете избрания от вас продукт и отбележете тази опция в кошницата, за да подготвите подаръка си!

Прочетете още статии