Answear send as gift banner
Сподели вдъхновението - ти избираш подарък, ние го опаковаме!
Обичаш да споделяш вдъхновение, но не си фен на опаковането на подаръци? Ние ще го направим вместо теб!Не е нужно да притежаваш артистични способности или да имаш невероятна идея, за да зарадваш и изненадаш любим човек – остави го на нас! Ние ще опаковаме поръчката ти в хубава подаръчна торбичка и декоративна хартия и след това ще я доставим на посочения от теб адрес. Преди опаковане всички продукти ще бъдат внимателно проверени от нас, за да сме сигурни, че достигат до получателя си в перфектно състояние.
Answear share inspirations first image
Answear share inspirations second image
Answear share inspirations third image
Как да използваш опцията за опаковане на подаръци?
Искаш да подариш поръчката си на някой специален човек? Преди да финализираш поръчката, избери опцията "Подаръчна опаковка" в кошницата. Продуктите ти ще бъдат естетически опаковани от нас и поставени в една подаръчна торбичка. Разбира се, цените на продуктите няма да се виждат.
Колко струва опаковането като подарък?
Цената за опаковане на подарък е 9.90 лв. Това е еднократна такса, която трябва да заплатиш – ние ще се погрижим за останалото. 😊 Цената на опаковането на подарък не е включена в стойността на поръчката, необходима за безплатна доставка.
Всеки продукт ли може да бъде опакован като подарък?
Да, стига размерите му да не надвишават 625x385x275 мм. В случай на проблем, нашият Център за обслужване на клиенти ще се свърже с теб.
Кога ще бъде доставена поръчката?
Знаем, че колетите с подаръци не могат да чакат, поради което ги третираме като приоритет. Опаковането на вашата поръчка като подарък няма да забави процеса на изпращане и ние ще обработим поръчката толкова бързо, колкото другите стандартни поръчки в нашия магазин. Подробности за очакваните срокове за доставка можеш да намериш тук>>
Мога ли да изпратя подаръка директно на получателя?
Искаш ли да изненадаш някого? Ние ще доставим подарък от твое име! Всичко, което трябва да направиш, е да въведеш адреса на получателя в полето за адрес на доставка. Задължително добави телефонния номер на получателя, за да може куриерът да се свърже с него. Важно: не забравяй да напишеш своя имейл адрес, на който ще изпратим фактурата за направената поръчка.
Няма ли опаковката да се повреди по време на транспорта?
Винаги поставяме опакованите продукти, предназначени за подарък, в допълнителна стандартна кутия за доставка, за да сме сигурни, че поръчката достига до получателя непокътната.
Възможно ли е връщане на подаръчно опаковани продукти?
Да, могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни от получаване на пратката. Това обаче се отнася само за самите продукти, а не за опаковката за подарък. Подробна информация за всички методи за връщане може да намериш тук: (https://answear.bg/a/vrashtane-na-stoki)
Всички детайли за услугата “Опаковане на подарък” може да намериш тук>>