Прочетете за 4 мин 11 дек. 2021

Носете тези спортни обувки с всяка рокля!

Автор: Maria
Прочети го за 4 минути

Какво по-хубаво облекло за една дама от красивата ѝ рокля! Е, да, знаем, че има жени, които не обичат да носят този тип дреха. Все пак, обаче, повечето от представителките на нежния пол с нетърпение чакат всяка възможност, за да облекат новата си (или пък любимата си стара) рокля и грациозно да я допълнят с високи токчета. Какво, казвате, че ви е неудобно да носите високи токчета? Или ви е писнало да ви болят краката от прекарването на цял ден с повдигнати на пет (че и повече) сантиметра пети? О, да, разбираме този проблем напълно. Затова тук ще ви насочим към дамски спортни обувки, които могат да се носят с всяка рокля.

Когато става въпрос за спортни обувки, които да си отиват с рокля може би това ви се струва невъзможно. Как, все пак, можем да облечем прекрасната си вечерна рокля с… маратонки? Е, да, може би не за всеки вид рокля ще намерите подходящи спортни обувки. Но пък за ежедневието си можете чудесно да комбинирате маратонки, които да си отиват с рокля и то лесно и приятно. Нека разгледаме как.

Можем ли да носим спортни обувки с рокля?

Ако си търсим обувки за бягане, които да подхождат на рокля, трябва да обърнем внимание на няколко аспекта и, по-точно, да бъдем внимателни в избора си. Обикновените маратонки, които са предназначени за тичане, не могат да се съчетаят с нещо по-официално, защото биха изглеждали неподходящо. Но пък летните модели спортни обувки за рокли са чудесен начин да проявите своята индивидуалност. Когато искаме да облечем рокля и спортни обувки, е нужно да съобразим двата елемента един с друг. Например, ако роклята е с много ярки цветове и силни принтове, изберете доста олекотен откъм дизайн модел обувки. Освен това дължината също е важна – спортните обувки си подхождат добре с къси рокли или с такива с дължина до коляното.

Но какво можем да носим с всеки вид рокля?

Знаете ли, че съществуват специални сникърси за рокли, които могат да се съчетаят с буквално всичко. Е, те обикновено са хибридни маратонки, които са с минималистичен стил и са в бял, черен или кафяв цвят, предимно изработени от кожа. Комбинират удобството, което получавате от спортните обувки, с красивия външен вид на обувките за костюм или рокля. Именно това са спортните обувки на 2021, които си подхождат с рокля. Този тип обувки имат класически вид, който набляга на съчетанието между елегантността и спортната визия. Придават неустоимо удобство, като същевременно са чудесни спортни обувки за елегантна рокля.

Тези официални сникърси за рокли са обувки, които можете да изберете и за спортуване, и за елегантна визия. Разбира се, сред тях също има различни модели, което означава, че ще трябва да съобразите точния модел с повода, по който купувате обувката. Отличен избор са за елегантни рокли, тъй като придават минималистичен традиционно елегантен вид, който е изчистен, така че ще подхожда и на рокли с ярки цветове, силни щампи, множество флорални елементи и др.

Затова, когато се чудите кои спортни обувки си подхождат с роклята на 2021, можете спокойно да заложите на официалните сникърси за рокли. Те ще ви предоставят възможност да блеснете очарователно на следващото елегантно събитие, при това без да изоставяте назад индивидуалния си спортен стил.

Този тип обувки са подходящи за всички дами, които не обичат или не желаят да обуят токчета. Въпреки, че отначало може да ви изглежда малко странно, все пак тези спортни обувки биха били подходящи за почти всеки повод. Разбира се, препоръчваме да не залагате на тях, когато планирате сватбата си, но все пак изборът е ваш!

Каквато и рокля да сте решили да облечете за следващото събитие, тя отлично ще може да се комбинира с тези официални маратонки. Въпреки, че повечето обикновени спортни обувки изискват роклята да не е строго официална и да не е с дължина до глезените или до пода, този тип маратонки пренебрегват последните два фактора. Те ви позволяват да останете верни на своята спортна същност, да изявите ценностната си система, да проявите своята лична визия, а същевременно да се възползвате от красотата и прелестта на роклите, дори и те да са официални.

Не забравяйте обаче, че понякога за събитията е наличен дрескод. Ако такъв присъства в програмата за следващата ви вечеря, празненство и т.н., уверете се, че избирате подходящите обувки. Това може да означава, че дори официалните сникърси за рокли не са правилен избор, въпреки, че те подхождат учудващо добре и на елегантните рокли. Ако дрескодът е строго официален, може да ви се наложи да обуете токчета или поне официални равни обувки (първото е за предпочитане).

Във всички останали случаи обаче със сигурност е отлична идея да заложите на своите любими спортни обувки в елегантно-официален стил, които ще допълнят съвършено визията ви. Налични са множество подобни модели, като повечето от тях се комбинират отлично с множество дрехи, тъй като главно се изработват в класически цветове, подходящи за различна гама облекло. Плюс за тях е, че те са наистина мултифункционални, тъй като можете да ги обуете и на следващото си излизане с приятели и дори когато отивате на стадиона да потичате.

Прочетете още статии