Прочетете за 3 мин 09 юни 2023

Панталони Bootcut – за кого е предназначена тази кройка?

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Това е кройка, която ще изтъни краката ви и ще балансира силуета на панталоните ви.

Панталони Bootcut – за кого са идеални и как да ги носите? Вижте!

Какво представляват панталоните bootcut?

Съществуват много стилове дамски панталони, най-популярните от които са тубус, камбана или boyfriend – те могат да бъдат открити в предложенията на онлайн магазините практически през всеки сезон. Въпреки това панталоните bootcut също съществуват отдавна: те бяха популярни през 90-те години на миналия век и новото хилядолетие, а сред техните почитатели бяха Синди Крауфорд, Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Днес тази кройка отново е на мода.

Как изглежда? Обикновено панталоните Bootcut са вталени в областта на ханша и бедрата, а от коляното леко се разширяват, създавайки малко по-мек ефект от класическите панталони тип „камбана“. Предлагат се с различни подгъви, но най-добрият избор е bootcut с висока талия за максимално подчертаване на тялото и оптически удължени крака. Чудите се кой трябва да носи панталони bootcut? Освен от хората, които определят тенденциите, те трябва да се носят от хора с определен тип тяло.

За какви форми на тялото са подходящи панталоните bootcut?

Заради специфичната си кройка панталоните bootcut могат да бъдат проклятие или спасение за фигурата ви. За кого панталонът bootcut ще бъде идеалният избор? Колумнистките могат да ги носят без страх – ако сте стройни и високи, този тип панталони ще добавят към женствените ви извивки. Леко разкроената кройка е идеална и за крушите. Те ще отклонят вниманието от широките бедра и ще балансират фигурата ви. Дамите със силует на ябълка също ще намерят съюзник в тази кройка. Панталоните с кройка тип „ботуш“ ще ви помогнат да прикриете изпъкналия корем, но е важно да изберете модел с висока талия.

Кой трябва да носи джинси bootcut?

Оказва се, че кройката bootcut се съчетава добре с деним. Наблюдавайки стила на най-големите холивудски звезди, вероятно неведнъж сте си задавали този въпрос: за кого са подходящи дънките bootcut? Отговорът е много прост: когато избирате дамски дънки от този тип, трябва да следвате общите правила.

Дънките Bootcut са подходящи за силуети на ябълка и круша, стига да изберете модели с висока талия, без изпъкнали джобове или разкъсвания. В комбинация с обувки на ток и късо сако или овърсайз дамско яке има шанс да постигнете модерна ежедневна визия. Съществуват и дънки bootcut с дължина ¾. Тези панталони са идеални за тоалети, вдъхновени от бохо стила, и са подходящи за жени с по-дълги крака.

Прочетете още статии