Прочетете за 2 мин 11 мар. 2022

Michael Kors – премиум стил без компромиси

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Комбинацията от комфорт и елегантност в мъжко издание – това е марката Michael Kors, която спечели сърцата не само на почитателите на американската класика. С какво ще ви очарова тя?

Michael Kors – безкомпромисен стил

Той твори от 1981 г. насам, а проектите му са познати не само на хората, които определят тенденциите. Много хора свързват Michael Kors с лукса, качеството и уникалния дизайн, който съчетава функционалността с тенденциите от модния подиум. Той е олицетворение на американския стил! Дизайнерът, който си е сътрудничил с най-големите модни къщи или е участвал в телевизионно предаване, не стои на едно място, като винаги предоставя актуални предложения всеки сезон, които е удоволствие да се носят. Портфолиото му включва 3 линии: Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors и Michael Kors. Последната е посветена на самоуверените, модерни индивидуалисти, които искат да се чувстват добре в това, което носят.

Комфорт и елегантност в мъжкото издание

Линията Michael Kors е есенцията на модерния американски стил, възхваляваща комфорта и изискаността в леко спортно издание. Дизайните на марката, макар и вкоренени в света на спортното облекло, са изчистени от лукс и се ръководят от сензационно качество и перфектна кройка. Предложенията на Micheal Kors са перфектно балансирани: ежедневни, но луксозни, удобни и с характер, градски, но издръжливи. Асортиментът на марката включва дрехи: класически ризи, поло блузи, тениски, суитчъри и панталони, както и множество аксесоари – от колани, идеални за феновете на логоманията, до раници и портфейли, завършващи с футуристични маратонки. Приглушената цветова палитра понякога се обогатява с докосване на наситено лайм, кобалт или оранжево, което е намигване към последните тенденции. Известно е, че Michael Kors не обича скуката!

Прочетете още статии