• Обувки
      • Чехли и сандали

Сандали с дебел ток

Брой избрани продукти: 3
Най-нови
Пол
Размер
Марки
Цвят
Цена
-30% В КОШНИЦАТА
Кожени сандали Kennel & Schmenger Fire в розово с висок ток 91-53520
Кожени сандали Kennel & Schmenger Fire
539.90 лв.
-20% В КОШНИЦАТА
Кожени сандали Altercore
Кожени сандали Altercore
259.90 лв.
-27%
Кожени сандали Tommy Jeans
Кожени сандали Tommy Jeans
159.90 лв.
219.90 лв.
Най-ниска цена в последните 30 дни*: 153.90 лв.

САНДАЛИ НА ДЕБЕЛ ТОК

Сандалите са прекрасен вариант дамски обувки, които да се носят през пролетта и лятото. Те осигуряват максимално проветряване на краката, удобство и комфорт. Моделите сандали на дебел ток придават естетичен ефект на фигурата, която оптически се издължава и придобива по-елегантен вид. Дебелият ток създава стабилност при движение и формира атрактивен аутфит.

 

Сандали на дебел ток - модерни и екстравагантни

Сандалите на дебел ток са модерни и придават екстравагантни нотки на цялостната визия. Те се комбинират умело както с тениска и дънки, така и с рокля или блуза и пола. Високите токове на сандалите подчертават женствеността. В онлайн магазина може да откриете богато разнообразие от модели дамски сандали на дебел ток. Предлагат се модели на световноизвестните брандове Tommy Jeans, Altercore и Aldo Fandra. Сандалите са изработени от естествена кожа и синтетика. По дизайн сандалите на дебел ток напомнят на гладиаторските сандали, тъй като включват успоредно разположени каишки. С тях лесно се поддържа баланс при вървене. Подходящи са както за ежедневието, така и за специални поводи. С чифт сандали на ток и рокля всяка дама ще изглежда безупречно по време на среща. Сандалите на дебел ток в психологически план са отражение на еманципацията. Представителките на нежния пол, които желаят да поставят акцент върху своята самостоятелност, находчивост и креативност, могат да подчертаят свободолюбивостта си с чифт сандали на дебел ток.

 

Сандали с дебел ток - масивни, лесно забележими, неотразими

Сандалите на висок ток са идеални за представителките на нежния пол, които обичат спортно-елегантния стил и същевременно желаят да подчертаят своята женственост. Сандалите с дебел ток са провокативни, удобни и бързо приковават погледите на околните. Със сандали с дебел ток всяка дама може да представи на света своето вътрешно “Аз” чрез собствения си индивидуален стил на обличане. Този тип отворени летни обувки са подходящи за работното място и идеално могат да се комбинират с риза и панталони в спортно-елегантен стил. Те са отличен вариант за шопинг терапия. Дамски сандали естествена кожа имат масивна подметка, голям и лесно забележим ток. Атрактивният им аутфит ги прави особено желани сред представителите на по-младите поколения. Те определено придават екстравагантен облик на цялостния аутфит. Подходящи са за амбициозните, смели жени, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат.

 

Официални сандали на дебел токСандалите с висок и масивен ток намират все по-често приложение на обществени събития с формален характер. Обута в официални сандали на дебел ток и облечена с къса, вечерна черна рокля всяка представителка на нежния пол може да се превърне в истинска изкусителка. Ако сандалите бъдат съчетани с костюм, който се състои от риза, сако, вратовръзка и панталони, се постига зашеметяващ, официален офис стил. Официалните сандали на дебел ток привличат вниманието и създават запомняща се визия. С тях жената е по-магнетична и енигматична. Сандалите на дебел ток могат да се съчетаят синхронично с чанта от естествена кожа и по този начин да се създаде идиличност при подбора на аксесоари. Методът на контраста в цветово и дизайнерско отношение също може да доведе до забележителни резултати, защото по този начин на фокус ще изпъкнат официалните сандали на дебел ток.