Сутиени

1 резултати
Вижпопулярни
Размер
Марки
Цвят
Planet friendly
Десен
Чашки
Цена
-20% С КОД: NEW
Planet Friendly
Детски сутиен adidas Performance в черно
Детски сутиен adidas Performance в черно

49.90 лв.

Време ли е за първия детски сутиен?

Изборът на първи детски сутиен е вълнуващ момент. Рано или късно в шкафа за бельо трябва да се отдели място и за него. Как да определим, че е време да купим такъв? Отговорът на този въпрос не е еднозначен. В повечето случаи това става на възраст 11-13 години, но понякога и по-рано. Най-добрият ориентир е самото дете.

При избора на детски сутиен обърнете внимание на размера му и качеството на изработка. Той нито трябва да стяга, нито да е хлабав.

Какви да бъдат детските сутиени?

Те задължително трябва да отговарят на вкуса на детето и да може да се носят с различни тенискиризи и рокли. Съвременните детски сутиени радват с разнообразие от цветове, мотиви и дизайни. Може да избирате между модели с тънки и широки презрамки, с чашка и без. На звезди, точки, сърчица или пък едноцветни.

В гардероба ви задължително трябва да има поне няколко цвята детски сутиени, за да може да ги комбинирате удачно с другите елементи от облеклото си.

Качественото детско бельо си заслужава парите

Избирайки детско бельо, винаги отдавайте предпочитание на моделите, които са изработени от естествена материя. Преобладаващ в състава трябва да е памукът. Като за начало безшевните сутиени са отличен избор. След някоя година-две може да преминете на модел с чашка.

От качеството на детското бельо зависи не само здравето на детето, но и самочувствието му. Важно е то да не провокира дискомфорт и да не възпрепятства правилното развитие на млечните жлези.