Каскети и барети

7 резултати
Вижпопулярни
Размер
Марки
Цвят
Дизайн
Материал
Цена
Kangol - Каскет
Kangol - Каскет

90.90 лв.

Kangol - Каскет
Kangol - Каскет

90.90 лв.

Kangol - Каскет
Kangol - Каскет

99.90 лв.

Kangol - Барета
Kangol - Барета

109.90 лв.

Kangol - Каскет
Kangol - Каскет

90.90 лв.

Kangol - Каскет
Kangol - Каскет

85.90 лв.

99.90 лв.

Kangol - Каскет
Kangol - Каскет

99.90 лв.

119.90 лв.

Видя 7 от 7 продукти

Подчертайте елегантността си с каскет

Мъжкият класически каскет е способен да превърне ежедневния ви стил на обличане в елегантен и делови. Тази шапка демонстрира, че имате вкус към аксесоарите. Може да се носи с дънки и яке или палто, ако времето навън е по-хладно. Тъй като каскетът е подходящ за всеки сезон, пазарът предлага разнообразие от материи, които осигуряват защита в студ, при вятър и дъжд и др.

През годините този аксесоар има впечатляващи примери как може да бъде носен. Ако планирате да го направите част от визията си, съобразете се с начина ви на обличане. 

Как да изберем мъжки каскет според формата на лицето?

Има няколко правила, с които е добре да се съобразите, избирайки мъжки каскет. Ако имате лице с кръгла форма, носете аксесоара с лек наклон за асиметричност. За хора с триъгълно лице препоръчваме по-пищен връх, той неутрализира острата брадичка. Ако имате масивна челюст, тази шапка ще подчертае мъжествения ви вид.

Баретата е идеална за градска среда

Ако предпочитате ежедневния стил на обличане, то баретата ще бъде прекрасно допълнение към него. Пазарът предлага разнообразие от модели, които перфектно се съчетават с тениска и къси панталони, риза и панталон и палто. Допълнете с удобни обувки и ще сте върхът!

Изберете своята шапка барета според сезона

Когато избирате шапка барета, съобразете се със сезона, през който искате да я носите. В най-добрия случай може да купите няколко, за да може да се радвате на този аксесоар целогодишно. В Answear.bg имаме модели от различни материи и в широка палитра от цветове.  

С какво не бива да носите мъжка барета?

Както казахме, мъжката барета е идеална за всеки, който предпочита ежедневния начин на обличане. Има няколко елементи от облеклото, с които тя не върви. Например, делови костюм и палто в строг стил. Не е добра идея и да я съчетавате с комбинация от дънки и вълнен пуловер. Получава се претрупване.