Плажни чанти

3 резултати
Вижпопулярни
Размер
Марки
Цвят
Planet friendly
Десен
Дръжка
Материал
Формат
Цена
Planet Friendly
Чанта Billabong в оранжево
Чанта Billabong в оранжево

90.90 лв.

43.99 лв.

Чанта Roxy в кафяво
Чанта Roxy в кафяво

109.90 лв.

43.99 лв.

Roxy - Чанта
Roxy - Чанта

41.99 лв.

22.99 лв.

Лято е! Разгледахте ли нашите плажни чанти?

Щом дойде време за басейн и море, не мислете само за дрехите и аксесоарите, които ще носите. Ще имате нужда и от една-две плажни чанти, в които да поберете всичко необходимо! За плажа заложете на модел, който е обемен и удобен. Друг критерий за избор е изработката.

Кои са най-издръжливите чанти за плаж?

Докато разглеждате богатото разнообразие от чанти за плаж в Answear.bg, обърнете внимание на материала, от който са изработени. Той трябва да е здрав. По-добре да купите модел от естествени тъкани, тъй като те са издръжливи на въздействието на слънчевите лъчи и морската вода.  

Имате нужда от чанти за плаж с различни размери

Пазарът предлага чанти за плаж с различна вместимост и дължина на дръжката. Съветваме ви да разполагате с поне два модела с различен размер. Една по-обемна ще ви е необходима, за да поберете в нея хавлията, бутилката за вода, крема срещу загар и т.н. Мини моделите са идеални за дами, които обичат да се разхождат по плажа по бански и плажна рокля.

Със стилна пазарска чанта ще се преродите

Омръзна ли ви да носите пазарска чанта за еднократна употреба? Тогава изберете някоя от нашите симпатични, красиви и елегантни модели, които са не само практични, но и удобни. Разнообразието от обеми и дизайни вдъхновява да ги съчетаете с облеклото си – тениска с дънки, потник с къси панталони и т.н.

Носете пазарски чанти, които отговарят на характера ви

Модата ни предлага аксесоари, с които да изразяваме себе си, а пазаруването свързваме с много поводи за радости, нали така? Тогава защо да не използваме пазарските чанти като вдъхновение и лесен начин да създадем добро настроение? Можете да го направите с нашата селекция на модели от колекциите на световни модни марки.