Плажно облекло

3 резултати
Вижпопулярни
Размер
Марки
Цвят
Десен
Цена
Aqua Speed - Шорти за плуване
Aqua Speed - Шорти за плуване

27.99 лв.

22.99 лв.

Aqua Speed - Шорти за плуване
Aqua Speed - Шорти за плуване

27.99 лв.

22.99 лв.

Плувни шорти LaBellaMafia в бяло
Плувни шорти LaBellaMafia в бяло

45.99 лв.

30.99 лв.

Комфорт и свобода с парео на плажа

Всеки летен сезон мнозина започват с избор на бански. Съветваме ви тази година да подберете към него и красиво парео, с което ще се чувствате максимално комфортно на плажа. Този аксесоар изглежда изключително прост на вид, но е мултифункционален. Може да ви защити от внезапно появил се хладен вятър и от прегряване.

Качествено марково парео за плажа

Бъдете стилни и в крак с модата дори по бански. С парео на плажа имате възможност във всеки един момент да се загърнете и да отидете в ресторанта или на бара. Когато слънцето ви дойде в повече, може да закриете краката си и да ги предпазите от изгаряне.

Изберете романтична плажна рокля от Answear.bg

Представете си се как ходите по пясъка, морските вълни галят стъпалата ви, а вие сте облечени в красива и феерична плажна рокля. Това е приказно усещане, което всяка жена с наслада ще си спомня и след края на летния сезон. Не се колебайте да я съчетаете с капела и сандали или чехли.

За прохладните вечери препоръчваме дълга плажна рокля

Привечер морето предразполага към дълги и отпускащи разходки по пясъка. Не пропускайте тези мигове на блажена релаксация. Купете си дълга плажна рокля, която ще ви предпази от хладния вятър и ще ви спаси от досадните комари. Можете да изберете и шал в тон, с който да обгърнете раменете си.

Търсите плажна рокля голям размер?

В Answear.bg удобно и бързо филтрирате плажните продукти по размер. Предлагаме модели на утвърдени марки от цял свят. Плажната рокля голям размер е предпочитано облекло от жени с по-пищни форми. Тя е комфортна, дава свобода на движенията и може да бъде съчетана с удобна обемна чанта за плажни аксесоари.